Főoldal. Kölcsönzés. Autópark. Kapcsolat.
Angol nyelv. Magyar nyelv.
Aktuális akciónk.
 
Autókölcsönzés már 4000 Ft/nap plusz ÁFA-tól. Kedvező ár, magas minőség.
 
Ha öt napnál hosszabb időre veszi igénybe szolgáltatásainkat, ingyenes autópálya használatot biztosítunk Magyarország területére.
 
Ügyfeleinknek hosszabb távra (több alkalom), kedvező tartós bérleti konstrukciókat biztosítunk.
Reptéri járatok.
 
Ferihegyi transzfer járatok a városban a legkedvezőbb áron. Személyautóval maximum három főig már 15.000 Ft plusz Áfa, Kisbusszal hat főig 20.000 Ft plusz Áfa áron tudjuk vállalni. Az ár tartalmaz egy debreceni helyszínre történő kiállást és az útiköltséget.
Sofőr és GPS bérlés.
 
Igény szerint a bérelt gépjárművekbe GPS navigációt helyezünk el, melynek kedvező napi díját a kölcsönzési díjon felül kell megfizetni. Napi ár: 600 Ft plusz Áfa-tól.
 
Megbízható, udvarias és rutinos sofő- reink biztosítani tudják Ügyfeleinknek a teljes kényelmet minimális plusz kiadással. Már 600.- Ft plusz Áfa/óra áron bérelhet sofőrt cégünktől.
 
Kérjük, hogy a menüpontban leírt bérleti feltételeket figyelmesen olvassa el. Csak a feltételeket elfogadó ügyfelek vehetik igénybe a szolgáltatásainkat.

Az autókölcsönzés szerződésének feltételei World dokumentum formájában (.doc) is letölthető, kattintson 'IDE'.

1.) A szerződő felek rögzítik, hogy a bérbe adó tulajdonát képezi a szerződésben szereplő személyautó, kisbusz illetve kistehergépkocsi.

2.) A szerződő felek megállapodnak abban, hogy a bérlő a gépkocsi bérletéért a szerződésben szereplő bérleti díjat előre fizeti.

3.) A szerződő felek megállapodnak abban, hogy amennyiben a bérlő a bérleti díj megfizetésével késedelembe esik, abban az esetben a bérbe adó a gépkocsit egyoldalúan jogosult birtokba venni, illetve amennyiben a gépkocsi a bérbe adó telephelyén tartózkodik, jogosult azt visszatartani. A szerződő felek megállapodnak abban, hogy a jelen bérleti szerződés megkötésekor a bérlő 20.000 Ft kauciót fizet meg bérbe adó részére abból a célból, hogy a bérbe adó a kaució összegéből az esetlegesen ki nem fizetett bérleti díjat vagy a bérlővel szemben más jogcímen fennálló követelését kiegyenlítse. A kaució megfizetésének határideje a bérlés kezdete. A bérleti jogviszony megszűnésekor – amennyiben a kaució felhasználására a fenti célokból nem került sor a kaució a bérlő részére visszajár.

4.) A bérlő a gépjárműben a bérlés ideje alatt keletkezett károkért teljes kártérítést köteles fizetni a bérbe adó részére, amennyiben a CASCO biztosítás bármely oknál fogva a kárt nem téríti meg. Tehát a harmadik személy által okozott károkért is a bérlő felel.

5.) A gépjármű kisebb meghibásodását a bérlő saját maga is jogosult megjavíttatni, 5000 Ft értékhatárig, szakszervizben, és a javítást a bérbe adó nevére kiállított számlával köteles igazolni. Az 5000 Ft-os értékhatárt meghaladó javíttatásokról a bérbe adó jogosult dönteni. A gépkocsi javításának időtartama alatt a bérlő sem szállásköltséget, sem egyéb költséget a bérbe adótól nem követelhet, a bérbe adó csak a javítással kapcsolatos költségeket téríti meg, egyéb kártérítést nem köteles fizetni.
 
Renault Thalia (2004)
 
Szállítható személyek: 5 fő Csomagtér mérete: 510 liter
Renault Trafic (2004)
 
Szállítható személyek: 9 fő Csomagtér mérete: 673 liter
Suzuki Ignis (2005)
 
Szállítható személyek: 5 fő Csomagtér mérete: 236 liter
 
6.) A bérlő tudomással bír arról, hogy a gépjármű 20 000,- Ft, illetve minimum 10% önrészű CASCO biztosítással rendelkezik, erre tekintettel CASCO kárrendezés esetén a kárért a bérlő 20 000,- Ft-ig, illetve 200 000 Ft feletti kárnál 10%-ig köteles helytállni. A bérlő tudomással bír arról, hogy ha biztosító lopás esetén nem téríti meg a kárt, lopás esetén a bérlő teljes kártérítéssel tartozik.

7.) A bérlő tudomással bír arról, hogy a gépjármű forgalmi értéke a szerződésben szereplő összeg.

8.) A bérlő tudomással bír arról, hogy a bérlet időtartama alatt elkövetett közlekedési vétségekért utólagosan is a bérlő felel.

9.) A bérbe adó a mellékletben nyilatkozik, hogy a bérlő a gépjárművel Magyarország területét elhagyhatja-e.

10.) A bérlő kötelezettséget vállal arra , hogy a bérbe adót haladéktalanul értesíti a gépkocsi meghibásodása esetén az alábbi telefonszámok valamelyikén: 06-70/531-4557 v. 06-52/448-808
<< Előző oldal < Lapozás > Következő oldal >>